Welcome to our website!

bubuka parusahaan

LGLPAKpabrik, ékspor, jeung suplai sagala jinis pelindung, bungkusan fléksibel & produk disposable rumah tangga.Urang ngahususkeun dina

 

* Range pinuh Kantong balanja Poliétilén.

 

* Kantong dahareun plastik dipaké dina skenario béda, kayaning Dapur, Kulkas, Dinning jsb.

 

* Sadaya ukuran kantong sampah kanggo bumi, mall, rumah sakit sareng sajabana.

 

* Barang-barang anu tiasa dianggo kalebet alat makan plastik, peralatan makan, peralatan dapur, barang pelindung jsb.

 

* Rupa-rupa syarat bungkusan poli ngaropéa

 

* Baekeland (LGLPAK-bio-project) nawiskeun pilihan kompos sareng ramah lingkungan tina barang-barang di luhur

 

* Desain custom profésional

nempo leuwih
  • choose_img
  • about_img2

KLIK DI DIEU Pikeun conto GRATIS

Pikeun kéngingkeun conto gratis, punten tinggalkeun email anjeun ka kami, kami bakal ngahubungi dina 24 jam.
Sampel akuisisi
HDPE Flat Bag - Water Bag / Oil Bag

Kantong Datar HDPE - Kantong Cai / Kantong Minyak

Kantong poli kelas dahareun transparan seueur dianggo di sakumna Afrika.Jalma-jalma dipaké pikeun ngabungkus cai tiis, kacang, sareng buah.Ukuran populér utamana ngawengku 0.5kg, 1kg, 2kg.Merek anu dipiboga ku LGLPAK, GAJAH & PINGUIM, cukup populer di seueur nagara ti Afrika Kulon & Tengah.

Water Sachet Film on Roll

Cai sachet Film on Roll

Pilem sachet cai dina gulungan nyaéta pikeun ngabungkus cai sareng volume biasa nyaéta 300ml, 450ml sareng 500ml.Ukuran, spésifikasi sareng desain tiasa disaluyukeun.

LLDPE Stretch Film on Roll

LLDPE Stretch Film on Roll

Film regang seueur dianggo dina logistik, perabot bumi, bahan hiasan sareng industri bungkusan sanés.produk nu bisa ngahontal efek waterproof, Uap-bukti sarta debu-bukti, ngurangan biaya bungkusan, sarta boga dampak dina produk salila logistik jeung prosés transportasi.

Eight Common Indicators of Toilet Paper

Dalapan Indikator Umum Kertas Toilet

Kertas toilet mangrupikeun salah sahiji produk sanitasi anu paling penting dina kahirupan urang sapopoe.Ieu mangrupa kabutuhan sapopoé indispensable pikeun urang.Janten, sabaraha anjeun terang ngeunaan tisu toilet?Naha anjeun tiasa kalayan gampang nangtoskeun pro sareng kontra sareng c ...
  • Dalapan Indikator Umum Kertas Toilet

    Kertas toilet mangrupikeun salah sahiji produk sanitasi anu paling penting dina kahirupan urang sapopoe.Ieu mangrupa kabutuhan sapopoé indispensable pikeun urang.Janten, sabaraha anjeun terang ngeunaan tisu toilet?Naha anjeun tiasa kalayan gampang nangtoskeun pro sareng kontra sareng c ...
  • Kumaha carana milih kertas toilet katuhu?

    Salaku kabutuhan kahirupan masarakat, tisu toilét dibagi jadi dua kategori dumasar kana kagunaan anu béda: anu hiji nyaéta tisu tisu, sareng anu sanésna nyaéta tisu jamban crepe.Numutkeun para ahli relevan, pamakéan inf ...
  • Kumaha ngagunakeun aluminium foil?

    Kertas aluminium foil, sakumaha nami nunjukkeun, nyaéta kertas anu didamel tina kertas panyangga aluminium foil sareng témpél aluminium foil.Kualitasna lemes pisan sareng hampang, sapertos kertas, tiasa nyerep panas, sareng konduktivitas termal na ...